Concursul de initiative locale


7 Decembrie 2009, 12:29

2 utilizatori vor participa, Ce parere ai despre acest proiect?

;
 
In cele 10 cele mai mari orase din tara, am inceput sa construim o echipa din 15 cele mai implicate si deschise persoane LGBT pe care le cunoastem.

Acestia vor primi fonduri si sustinere din partea PSI Romania pentru a incepe o initiativa care trebuie sa aiba un mesaj constructiv pentru persoanele LGBT sau pentru comunitatea gay din orasul respectiv sau din toata Romania.

Fie ca proiectul respectiv transmite un mesaj anti-discriminare sau pro-acceptare din partea majoritatii heterosexuale, sau ca indeamna persoanele gay la solidaritate, sau ca transmite sfaturi si exemple de viata celor care inca nu se pot accepta pe ei insisi, fie ca transmite mesajul de a fi mai responsabili si de a practica sexul protejat, fie ca indeamna acceptarea diversitatii in rindurile noastre, aceste proiecte vor fi finantate si vor participa la un concurs national. Cele 10 echipe de voluntari (numiti de noi Lideri Populari de Opinie – POL) se vor intialni in cadrul unei conferinte,
vor putea sa isi critice constructiv proiectele si, in general, vor deveni oaspeti de onoare a tuturor evenimentelor organizate de PSI Romania de acum inainte.

Adresa:
, judetul ,

;
 

Cine mai vine?

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Proiecte!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.