Petrecerea bratarilor in G ONE CLUB

Petrecerea bratarilor in G ONE CLUB GABITZA GABITZA

Party, 2 Martie 2013, 00:00
2928 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

Vino sambata 2 Martie la Club G one, incepand cu orele 23:00, ca sa ai parte de o megadistractie la PETRECEREA BRATARILOR : Daca esti singur/singura - vei primi BRATARA VERDE Daca esti insotit/insotita - vei primi BRATARA GALBEN Daca esti ocupat/ocupata (deja) - vei primi BRATARA ALBASTRU Daca vreii sa nu fi deranjat - vei primi BRATARA ROSIE Intrarea este 10 lei Adresa clubului situat in Winmarkt fostul Modern la etajul 4 . intrarea se face prin parcare prin dreapta Facebook: www.facebook.com/clubGone Site-ul : www.radiog-one.com Rezervari : 0753.78.99.42 yahoo : radiogone Ar fi timpul sa dam drumul la party! WE LOVE MUSIC!!!

Adresa:
Galati, judetul Galati, Romania
Adresa clubului situat in Winmarkt fostul Modern la etajul 4 . intrarea se face prin parcare prin dreapta e De asemenea va stam la dispozitie cu numerele de telefon: 0753 789 942

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.