ORANGE party - 2 ani impreuna!

ORANGE party - 2 ani impreuna! potisamaplaci potisamaplaci

Party, 20 Noiembrie 2010, 22:00
1314 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
Petru prima oara la Iasi, dupa 2 ani de petreceri, iti aducem la party un invitat cu adevarat special care va face un show de neuitat!

Intr-o locatie mai intima decat cele de pana acum, sambata aceasta, la ORANGE Party - Another ORANGE to the rainbow - ti-am pregatit surprize peste surprize si ... cadouri ca nah, implinim 2 ani de cand suntem impreuna la distractie!Vino sambata, 20.11.2010 in noua noastra locatie: mai prietenoasa si mai intima, unde ne vom distra pana in zori si surprizele de anoversare vor fi una dupa alta!Franz Cafe se afla pe strada Grigore Ureche nr.2, in spate la Tribunalul Iasi (Palatul de Justitie), vis-a-vis de cabinetele de avocatura, fostul Inessa Cafe si fostul Blackout.Detalii: http://potisamaplaci.wordpress.com/2010/11/16/orange-party-2-ani-impreuna/

Rezervari mese la nr. tel: 0745/213.429 (tudor).

Adresa:
, judetul Iasi, Romania
Franz Cafe se afla pe strada Grigore Ureche nr.2, in spate la Tribunalul Iasi (Palatul de Justitie), vis-a-vis de cabinetele de avocatura, fostul Inessa Cafe si fostul Blackout.

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.