“La cage aux folles”

“La cage aux folles”  dragut27 dragut27

Party, 5 Octombrie 2012, 23:00
1758 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

Conceptul “La cage aux folles” vrea să surprindă cadrul dinamic al unei nopți de clubbing a comunității LGBT, într-o manieră atipică prin diversitatea locațiilor și mai ales a tematicilor complementare cu acestea. Deși ideea de “La cage aux folles” trimite la show-urile de travesty, seria petrecerilor noastre împrumută doar grandoarea și burlesque-ul acestora.
Astfel încercăm să vă prezentăm o imagine nonconformistă a ideei de party in care a te distra înseamnă a sfida regulile și timpul. Vino cu noi, renunță la inhibiții și eliberează VIZIUNEA din tine !

Prima petrecere "La cage aux folles" va avea loc la Club Zaraza, situat pe strada unde fashion-ul este un simplu liant intre extravaganta si street style. Zaraza este localul perfect unde poti petrece seara de club perfecta ! Barul masiv de lemn ne duce cu gandul la perioada interbelica, design-ul clubului ne reaminteste de perioada vintage si boema a Bucurestiului iar muzica ne proiecteaza direct in secolul XXI ! Statuile umane, separeul chic si comod sunt elementele care armonizeaza perfect conceptul petrecerii noastre !
De ce mai stai pe ganduri ? Avem un loc si pentru tine in "La cage aux folles" !

Tematica petrecerii este Boho-Chic, termen ce ne duce cu gandul la unitatea dintre partea boema dar si latura hippie si libertina a omului.

Ne gasiti pe facebook  http://www.facebook.com/LaCageDeFolles

 

Eveniment pe facebook:  http://www.facebook.com/events/473724292647730/

Adresa:
Sector 3, judetul Bucuresti, Romania
Strada Covaci Nr.6-8 Bucuresti, Zaraza Club

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.