Hawaiian Night

Hawaiian Night Rasvan Calin Rasvan Calin

Party, 20 Octombrie 2012, 22:00
1443 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

pentru ca se apropie vremea rece, hai sa ne aducem aminte de vara, la o petrecere hawaiiana. ghirlande pentru toti clientii, decor specific si reduceri la cocteiluri din partea casei. doar vrem in Hawaii. si, daca doriti, ne incingem la un limbo, pentru o sampanie gratuita si ceva shoturi. iar travestitii au pregatit melodii pe tema.

Muzica buna, bautura la discretie si super atmosfera. Iar intrarea este libera. Hai sa petrecem si in acest week-end, in Amsterdam.

iar vineri, poti alege muzica pe care o asculti, in Club Amsterdam Constanta. la fiecare bautura alcoolica, comanzi si o melodie, iar DJ-ul se executa. si nu uita, avem Happy Hour intre 23.00 si 00.00, cand o sticla de Ballantine's, cu 4 sticle de Pepsi sau cu Timbark la 1 litru ori cu 2 doze de Redbull, o puteti cumpara la 120 de lei. Ori puteti opta pentru o sticla de Finlandia cu 4 sticle de Pepsi sau cu Timbark la 1 litru ori cu 2 doze de Redbull, la 110 lei.

Adresa:
Constanta, judetul Constanta, Romania
str. Moldovei 32, colt cu str. Nicolae Iorga

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.