Gay Party Cluj @ GayRomeo PARTY in ROLAND GARROS CLUB

Gay Party Cluj @ GayRomeo PARTY in ROLAND GARROS CLUB

Party, 15 Ianuarie 2011, 23:00
1651 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
SÂMBĂTĂ 15 IANUARIE, ora 23.00 - GayPartyCluj @ GayRomeo in ROLAND GARROSCLUBUL ZIG ZAG A FOST INCHIS!Incepand cu aceasta sambata care va urma (15 ian.), petrecerile gay clujene organizate de Lucian Dunareanu & GayPartyCluj se vor muta intr-o alta locatie: CLUB ROLAND GARROS (Str. Horea nr. 2).

Mutarea este anuntata cu ajutorul intregii noastre baze de date, site-uri, adrese de mess, profiluri, etc.

In masura in care doriti sa fiti intotdeauna convinsi ca va vom informa la timp cu tot ce se intampla, introduceti in adresa dvs. de mess ID-ul evenimente_gayToţi utilizatorii GayRomeo care se vor înregistra ca membrii până la începutul petrecerii pe pagina clubului Gay_Party_Cluj de pe GayRomeo.com (modulul cluburi) vor intra gratuit la petrecere.Cine va comenta şi va da răspunsuri pe forumul clubului de la aceeaşi adresă va avea şi o băutură gratuită.Pentru informatii si rezervari: tel. 0743655258, 0735700074 (Lucian) sau la id de mess evenimente_gay

Adresa:
, judetul Cluj, Romania
Club Roland Garros, Str. Horea nr. 2

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.