3 NIGHTS in ZigZAG

3 NIGHTS in ZigZAG zigzagclub zigzagclub

Party, 22 Aprilie 2011, 23:00
1926 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
3 NIGHTS IN ZigZAG

In acest event ce se va desfasura in perioada 22-24 aprilie vor fi incluse 3 party-uri dupa cum urmeaza:

* JUDAS PARTY*

Vineri 22 Aprilie orele 23, va invitam la petrecerea de lansare a piesei JUDAS .Tinutele extravagante si buna dispozitie sunt in voga.Toti cei care se inscriu in tematica party-ului au un shot din partea casei, iar cea mai indrazneata tinuta va fi premiata. In plus tombola campaniei ZigZag te trimite la mare continua.

Dress Code : GAGA’S OUTFIT

Free ENTRANCE*PLAYBOY EASTER*

Sambata 23 Aprilie orele 23 , iepurasul Playboy va petrece cu voi in ZigZag. Atmosfera incendiara va fi omniprezenta iar doar pentru voi vom avea un show de animatie tematic cu invitati surpriza. Toate persoanlele care respecta tematica petrecerii vor primi un shot din partea casei iar cea mai sexy costumatie va fi premiata. Dupa cum v-am obisnuit si in aceasta seara se va face tombola campaniei Zigzag te trimite la mare . Atentie … campania se apropie de sfarsit , asa ca va asteptam sa participati pentru a castiga un weekend la mare impreuna cu partenerul/a d-voastra.

Dress Code : BUNNY EARS

INTRARE 10 RON .Primii 20 de PETRECARETI au intrarea libera. Dupa ora 3 intrarea este libera.*SENASATION WHITE*

Duminica 23 Aprilie orele 23 , clubul ZigZag va fi inundat de puritate , imaculat si ritmuri diafane. Tot ce tine de senzationalul alb este binevenit iar invitatii nostrii care vor respecta tematica vor fi serviti cu un shot din partea casei , “marele alb “ va fi premiat. Din programul serii nu vom uita nici tombola campaniei ZigZag te trimite la mare .

Dress Code : JUST WHITE

Free ENTRANCEInfo & Rezervari la: 0755.273.416/0736.309.837 sau Y! ID: zigzag_club , http://www.zigzag-club.cabanova.com/

Evenimente organizate de ZIG ZAG Club & MORE... Locul unde distractia e la ea acasa!!!Adresa:
, judetul Cluj, Romania
Str. 21 Dec. 1989, nr. 8,vis-a-vis de Sora Shopping Center

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.