ZIUA INTERNATIONALA IMPOTRIVA HIV/SIDA IN GALATI

ZIUA INTERNATIONALA IMPOTRIVA HIV/SIDA IN GALATI bogdan iulian bogdan iulian

3 Decembrie 2012, 23:05
1543 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

DUPA CUM V-AM OBISNUIT IN ULTIMI 4 ANI IN GALATI S-A SERBAT PE 1 DECEMBRIE  ZIUA MONDIALA A LUPTEI IMPOTRIVA HIV/SIDA.DE LA AN LA AN NUMARUL PARTICIPANTILOR CARE S-AU ALATURAT FUNDITEI UMANE FACUTA IN FATA CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR DIN GALATI IN SEMN DE SOLIDARITATE CU PERSOANELE INFECTATE CU HIV  A CRESCUT IAR ACEST LUCRU NE BUCURA NESPUS DE MULT. CA SI PARTENERI DE EVENIMENT I-AM AVUT ALATURI PE CEI DE LA CRUCEA ROSIE SI STUDENTII DE LA MEDICINA(SSMG). ZIUA S-A TERMINAT CU UN PARTY DEDICAT COMUNITATI LGBT UNDE S-AU STRANS 90 DE PERSOANE DIN SUD ESTUL TARII, PETRECEREA A FOST ORGANIZATA IN PARTENERIAT CU CEI DE LA RADIO G-ONE. PE LANGA SHOWUL DE TRAVESTI FACUT DE DIVELE DIN CONSTANTA SI ATMOSFERA SPECIFICA ZILEI NATIONALE, ECHIPA DE VOLUNTARI A PROGRAMULUI "EU SUNT! TU?" DIN GALATI SI BRAILA AU VORBIT CU PERSOANELE PREZENTE DESPRE IMPORTANTA FOLOSIRII PREZERVATIVULUI SI A TESTARII HIV SI AU IMPARTIT FUNDITE ROSII. 

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 4 Decembrie 2012, 11:39 Bravo, super fain! ma bucur sa vad cum incepem sa ne implicam in lucrurile importante pentru noi.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.