Voluntarii pentru Jocurile Olimpice din Londra vor fi gay friendly

Voluntarii pentru Jocurile Olimpice din Londra vor fi gay friendly webbie webbie

9 Martie 2012, 18:00
1169 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

In aceasta vara la Londra au loc Jocurile Olimpice, editia de vara. In acelasi timp, asta inseamna un numar enorm de turisti ce sunt asteptati sa ia cu asalt capitala britanica. Iar intre acesti turisti amatori de evenimente mondene in mod cert vor exista si persoane gay, lesbi sau trans.

Corpul de voluntari care vor ajuta la organizarea Jocurilor Olimpice sunt pregatiti pentru a face fata diverselor situatii care pot sa apara si invatati cum sa raspunda diverselor solicitari care pot sa le fie transmise din partea turistilor.

De exemplu, daca un cuplu gay se tine de mana si un alt turist se simte ofensat de acest lucru si roaga voluntarul sa le spuna sa inceteze in a isi mai manifesta public afectiunea, care este modul corect in care un voluntar ar trebui sa procedeze?

a. Sa ii spuna persoanei respective ca este un homofob idiot si sa plece mai departe

b. Sa vrea ca toata lumea sa se simta comfortabil si binevenita la Jocurile Olimpice asa ca sa roage cu politete cuplul gay sa nu se mai tina de mana.

c. Sa explice ca exista o diversitate enorma de oameni la Jocurile Olimpice din Londra 2012, iar intre acestia exista si cupluri gay, lesbi sau bixexuale.

Nu radeti, chiar asa suna una dintre intrebarile care sunt date la examenul final pentru voluntarii care s-au pregatit si au facut trainingul pentru a deveni voluntari.

Raspunsul final este din fericire c :)

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.