Vin barbatii - Sarbii, macedonenii si muntenegrenii in UE

Vin barbatii - Sarbii, macedonenii si muntenegrenii in UE webbie webbie

19 Decembrie 2009, 11:55
1584 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
 Sarbii, macedonenii si muntenegrenii se pregatesc de sarbatorire pentru ridicarea regimului vizelor in vederea circularii in interiorul spatiului Schengen. Calatoriile pot fi efectuate doar in regim turistic, cu sederi nu mai mari de 90 de zile, insa asta e suficient daca te gandesti ca nu exista restrictii despre numarul de calatorii.

Ce e interesant este faptul ca aceste vize pentru Schengen si tarile membre UE non-Schengen (printre care si Romania) sunt ridicate doar in conditiile in care pasaportul contine date de identificare biometrice, altfel pe vechile pasapoarte ramane regimul de vize.

Asa ca sa ne pregatim, urmeaza deschiderea granitelor si pentru tarile fostei Iugoslavii. Barbati frumosi, de treaba si cu pasapoarte biometrice care spun tot despre ei :)

Material preluat de pe www.europafm.ro/stiri/europa/sarbii-macedoneenii-i-muntenegrenii-sarbatoresc-eliminarea-vizelor-pentru-ue~n36022/ 


;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.