Un elev isi face coming out-ul intr-o tema de casa

Un elev isi face coming out-ul intr-o tema de casa tudork tudork

16 Ianuarie 2013, 15:16
2040 persoane au vazut acest articol inaintea ta
2 utilizatori considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Un elev s-a hotarat sa ii marturiseasca profesoarei lui ca este gay intr-o tema de casa. Subiectul eseului era "Cel mai greu lucru pe care il port pe umeri".

Iata aici un fragment din ce a scris elevul, si cititi neaparat raspunsul profesoarei, scris pe tema, la final. 

"Vreau sa va scriu despre cel mai greu lucru pe care il port pe umeri, inca din  scoala gimnaziala, si care m-a apasat de cand mi-am dat seama de el. Am devenit constient de sexualitatea mea de acum sase ani si asta a fost o povara pentru mine cea mai mare parte din timpul asta. Doar mai recent am inceput sa mi-o ridic de pe umeri. Am carat-o atata timp din teama. Mi-e teama ca oamenii vor afla. Ca vor afla si ma vor privi diferit. Ca nu o sa le placa. Ca o sa ma urasca. De aceea port greutatea asta. Nu vreau sa ma urasca cineva. Sau, mai rau, sa fiu respins."

Iata cum a raspuns profesoara: "Sunt onorata sa vad cum scapi de greutatea ta. Esti un tanar fantastic, dinamic, normal, care va fi un avantaj pentru lumea asta doar prin faptul ca esti tu insuti si ca te deschizi celor din jur. Daca unii aleg sa nu le convina sinceritatea ta - e pierderea lor, prietene, e pierderea lor."

Foto preluata de pe www.gaystarnews.com

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.