Un Big Brother fierbinte, intr-o iarna friguroasa.

Un Big Brother fierbinte, intr-o iarna friguroasa. kenno kenno

27 Decembrie 2009, 14:34
1246 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 Se intampla zilele trecute in cadrul editiei bulgare a celebrei emisiuni "Big Brother"...
Ocazional urmaresc astfel de emisiuni si de foarte multe ori raman uimit de modul in care unii isi fac comingoutul. Sau poate este vorba de un tertip pentru a atrage audienta?

Cu ceva timp in urma, "Fratele mai mare" versiunea italiana oferea imagini picante dintre amicitia intima a lui Maicol si Giorgio, un frumos heterosexual la prima vedere.

Apoi Bulgaria uimeste cu scene lesbi in care doua concurente fac tot posibilul ca telespectatorul sa-si primeasca portia de adrenalina. Acum imi vine intrebarea... Oare sunt doar roluri sau pur si simplu fetele astea erau naturale? Ma gandesc ca gemetele, suspinele si sudoarea au avut cauze naturale.

Desigur ca rezultatul acestei "actiuni" a luat o amploare internationala, toata lumea a avut cu ce sa-si alimenteze setea de barfa. Si daca totul a fost "pe bune" ... Oare asta nu inseamna normalitate? 
Foto  - NNotizie
;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.