„Un bărbat trebuie să fie bărbat, nu contează că e homosexual“

„Un bărbat trebuie să fie bărbat, nu contează că e homosexual“  dragut27 dragut27

21 Aprilie 2015, 12:04
2886 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Celebrul creator de modă Giorgio Armani critică într-un interviu bărbaţii gay care au un stil vestimentar efeminat, doar pentru a atrage atenţia asupra orientării  sexuale, dar şi femeile care apelează la zeci de operaţii estetice, disperate să pară mai tinere decât sunt.

La aproape 80 de ani, creatorul de modă Giorgio Armani a făcut declaraţii destul de acide într-un interviu oferit publicaţiei britanice „The Sunday Times“. Designerul, despre care se ştie că este homosexual, a mărturisit că îi displace modul ostentativ în care se îmbracă unii bărbaţi gay. „Atunci când homosexualitatea este afişată în mod extrem, doar ca o modalitate de a spune «Ah, doar ştii că sunt homosexual», - eu nu mai înţeleg acest lucru – sunt de părere că un bărbat trebuie să fie bărbat“, e explicat Armani. Acesta a precizat că acest lucru nu înseamnă cu un gay trebuie să cadă în cealaltă extremă şi să se îmbrace de parcă ar activa în armată. Armani este cunoscut şi pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl duce şi pentru că i-a plăcut să se menţină mereu în formă fizică foarte bună, dar fără să apeleze la operaţii estetice. Astfel s-ar explica şi criticile aduse femeilor care exagerează cu operaţiile estetice doar ca să pară mai tinere decât sunt, comportament catalogat drept „prostie“.

Citeste mai mult: adev.ro/nn3xd2

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.