Sport - Campionat de fotbal pentru Gay

Sport - Campionat de fotbal pentru Gay kenno kenno

29 Decembrie 2009, 13:48
1281 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 


In Anglia, Birmingham, luna decembrie a fost una speciala. De ce? Pentru ca 19 echipe formate din jucatori gay s-au intrecut in cadrul turneului de iarna de "fotbal gay"... Bine! Pana aici am inteles... Sunt curios daca au avut si majorete!
Initiativa concursului sfarsit cu putine zile in urma a fost pornita chiar de gazde, mai exact de catre Birmingham Blaze Fc in anul 2005.
Michael McCulley, presedintele clubului a declarat pentru presa engleza: " Suntem multumiti ca totul a decurs foarte bine! Turneul a iesi asa cum ne asteptam. Am reusit combinarea sportului cu distractia!"

Frumoasa poveste, frumosi barbati! Sunt curios in ce an Romania va organiza si ea propriile turneuri de fotbal pentru barbatii gay! Pana atunci promit solemn ca imi voi consolida aptitudinile catre dans si voi conduce echipa de majorete!

Acum pe bune... Facem o echipa de fotbal? Suntem barbati frumosi si cu nimic mai prejos decat heterosexualii. Eu am curajul de a arata asta. Tu esti... curajos?
(foto:  Clubul Birmingham-Blaze)

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.