"Si Daca..." - Vernisaj

kenno kenno

16 Iunie 2012, 10:35
1714 persoane au vazut acest articol inaintea ta
3 utilizatori considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Ieri la Arad a avut loc vernisajul expozitiei foto "Si Daca...", dupa  un scenariu scris de Claudiu Oblea.  Expozitia reda povestea de viata a unui tanar care la un moment dat isi descopera adevarata identitate sexuala. Totul este strans legat de relatiile trecatoare pe care le are iar trairile lui indeamna privitorii sa foloseasca prezervativul atunci cand trebuie! Asta a fost si unul dintre scopurile pe care organizatorii evenimentului, Fundatia PSI Romania, prin echipa locala din Arad, au dorit sa il transpuna in imagini.

La eveniment au participati membrii ai comunitatii LGBT din localitate, personalitati locale, dar si persoane publice cunoscute in Romania ca sustinatori ai comunitatii LGBT.

Mani Terebesteanu sau mai pe scurt Mani, a vorbit celor prezenti si a punctat faptul ca avem nevoie de o comunitate mai unita, de oameni motivati, personaje cu povesti impresionante care sa scoata in evidenta faptul ca orientarea sexuala nu este un impediment pentru a trai viata asa cum este ea lasata : in armonie si siguranta zilei de maine.

Pe langa frumusetea fotografiilor, o alta surpriza frumoasa a fost reprezentata de prezenta unor invitate din strainatate, Chiara, Bianca si Margherita. Trei tinere superbe care au interactionat cu cei prezenti, povestind aspecte ale comunitatii gay din Italia. Toate trei sunt voluntare in mai multe organizatii LGBTQ si sunt venite in Romania in cadrul proiectului "SEV", reprezentand organizatia italiana Betty&Book.

Expozitia foto "Si Daca..." este deschisa tuturor celor care doresc sa afle mai multe informatii despre comunitatea LGBT din Romania sau cei care pur si simplu doresc sa priveasca proiectul tinerilor din Arad. LocaČ›ia unde aceste fotografii sunt expuse este Chupa-Chupa, în incinta Hotelului Ardealul, vizavi de Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad - B-dul Revolutiei 60. Daca sunteti din Arad sau sunteti prin zona de vest, pana pe 20 iunie 2012 va invitam sa admirati aceasta expozitie foto, o premiera pentru orasul Arad.

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.