Primul profesionist out din TVR si-a luat ramas bun

Primul profesionist out din TVR si-a luat ramas bun  tudork tudork

26 Februarie 2013, 10:07
2370 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, 4 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Leonard Miron este un prezentator pe care il cunoastem multi, pentru ca ne-am obisnuit cu prezenta lui la TVR de atata vreme si, in ultimii ani, el si cu Geanina Corondan erau singurul motiv pentru care se uita unii la Eurovizion. Asta da reusita, sa prezinti un spectacol de genul acela si sa fii singurul motiv pentru care cineva urmareste spectacolul. Cand Leonard Miron prezenta Eurovizionul, acesta nu mai era o comedie tragica ci chiar comedie. 

Anul trecut, Leonard Miron ne-a facut sa il respectam si mai tare, fiind una din primele persoane publice care au recunoscut public ca sunt gay, si a facut-o cu o demnitate pentru care nu putem decat sa il admiram. Ne-a aratat un barbat gay care este perfect confortabil cu persoana lui, si care nu se baricadeaza imediat dupa recunoastere in spatele tipicului "este problema mea ce fac in dormitor, refuz sa vorbesc despre asta". Constient, probabil, de faptul ca reprezinta un model pentru multi adolescenti gay care traiesc izolati si tematori si ascunsi in oraselele si satele Romaniei, Leornard ne-a aratat cu sarm si delicatete fragmente, poze de album, din viata lui fericita de jumatate de cuplu gay. Si exact de astfel de modele avem nevoie. 

Din pacate, am citit pe blogul lui www.leonardmiron.com ca a ales sa isi ia ramas bun de la televiziunea nationala si e greu sa ne imaginam cum e sa lucrezi intr-o institutie de stat corupta cand esti profesionist si mai esti si gay out. Puteti citi pe blogul lui www.leonardmiron.com povestea plecarii lui din TVR. Oricum, mi se pare evident a cui e pierderea de fapt. La revedere, Leo! 

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 26 Februarie 2013, 12:05 cu J :)
  • tudork tudork 26 Februarie 2013, 11:16 Scuza-ma, tu cum pronunti: cu S sau cu Z?
  • Anonim Anonim 26 Februarie 2013, 11:05 PS: Eurovision, nu Eurovizion...
  • Anonim Anonim 26 Februarie 2013, 11:04 Păcat că a cedat presiunilor.
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.