Primul cuplu de același sex care s-a căsătorit în Insulele Virgine din SUA

Primul cuplu de același sex care s-a căsătorit în Insulele Virgine din SUA dragut27 dragut27

3 August 2015, 09:30
1865 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Rick Weinsten și Tom Eggleston, de 68, respectiv 73 de ani, au decis că nu mai pot aștepta să se căsătorească, în urma deciziei monumentale a Curții Supreme de la începutul acestei luni. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private pe 8 iulie.

            Curtea a decis că orice cuplu, fie hetero sau gay, are dreptul constituțional de a se căsători.

            Cuplurile de același sex din Insulele Virgine au fost anunțate că trebuie să aștepte pânp când Locotenentul Guvernator Osbert Potter putea să semneze un ordin executiv pentru căsătoria persoanelor de același sex/

            „Faptul că suntem primul cuplu de același sex de pe insule care s-a căsătorit nu a fost intenționat.” a declarat Weinstein luni.

            „În mințile noastre suntem căsătoriți de 44 de ani. A fost – nu pot sa spun că a fost o dorință arzătoare de a avea un certificat de căsătorie, deși cred cp amândoi suntem foarte fericiți. Ne spunem deja că suntem soțul celuilalt,” a declarat el pentru Virgin Islands Daily News.

            Weinstein a spus că decizia Curții Supreme a Statelor Unite a fost doar legea care a prins din urmă societatea – a spus că oamenii au acceptat deja cuplul de câteva decenii.

 

Link: http://www.pinknews.co.uk/2015/07/30/congrats-first-ever-gay-couple-marries-in-us-virgin-islands-after-44-years/

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 31 Ianuarie 2018, 02:38 Cum se face? Numele meu este deborah, este placerea sa va scriu acest masaj pentru a va informa ca vreau sa fiu prietenul tau ma rog sa ma trimit aici (deborahrossig@gmail.com) pentru ca tu sa stii cine sunt ok tu poza mea din căsuța mea primită, aștept răspunsul tău
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.