Prima lesbiana prim-ministru din lume viziteaza China impreuna cu sotia sa

Prima lesbiana prim-ministru din lume viziteaza China impreuna cu sotia sa tudork tudork

12 Aprilie 2013, 11:30
2144 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Prim-ministrul Islandei, Johanna Sigurdardottir, impreuna cu sotia ei, Jonina, vor efectua o vizita oficiala in China pentru o intalnire cu presedintele Xi Jinping. Comunitatea LGBT din China va monitoriza felul in care mass media din China va reflecta prezenta cuplului de femei in timpul vizitei. Asociatia Parintii si Prietenii Persoanelor LGBT din China (PFLAG) le-a trimis o invitatie la o intalnire in Beijing saptamana viitoare.

Johanna Sigurdardottir a devenit prima lesbiana prim-ministru - aproape ca mi-e greu sa scriu asta, vorbim de o lesbiana intr-un job care, in limba romana, are doar genul masculin:( - din lume in februarie 2009. Sub conducerea ei, Islanda a adoptat dreptul la casatorie pentru cuplurile gay. Anul trecut, ea anuntat ca nu va candida pentru inca un mandat, asa ca la finalul lui aprilie, alegerile parlamentare din Islanda vor conduce spre numirea altui prim-ministru. 

Preluare si adaptare dupa  http://www.kerouacandrimbaud.com  

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.