Papa si cununia gay

Papa si cununia gay tudork tudork

11 Ianuarie 2013, 13:05
1553 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Un furnizor privat de electricitate din Noua Zeelanda foloseste, mai recent, drept reclama, posterul din imagine. Puteti sa vi-l imaginati pe un mesh maaare, atarnat pe o cladire. Posterul spune ceva in sensul "Aceeasi putere (electricitate), alta atitudine".

Bineinteles, au existat si plangeri adresate Autoritatii pentru Standarde in Publicitate din Noua Zeelanda, care spun ca reclama jigneste catolicismul pentru ca ar sugera ca mariajul intre persoane gay este aprobat de biserica. 

Autoritatea de Standarde in Publicitate din Noua Zeelanda a raspuns prompt ca reclama nu este perceputa ca fiind ofensiva, pentru ca s-au primit doar patru plangeri. Inainte, firma respectiva a mai folosit reclame cu imagini de dictatori facand ceva neasteptat de pozitiv (bun apropo pentru papa Benedict).

O cu totul alta poveste fata de campania anti-homofobie facuta de programul Eu sunt! Tu? acum aproape doi ani. Pe langa plangeri, au mai fost santaje telefonice de la unele primarii, inlaturarea complet abuziva a unora din afise, anchete ale politiei si reclamatii aiuristice facute Directiei pentru protectia copilului. 

Stire preluata si adaptata dupa  http://www.atvtoday.co.uk/9860-pope-blessing-same-sex-marriage-poster-not-offensive/ 

Aveti aici cateva imagini de la campania realizata de Eu sunt! Tu? in aprilie 2011. 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.283570531706478.69226.193526470710885&type=3 

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.