One Direction – cea mai gay trupă din Marea Britanie

One Direction – cea mai gay trupă din Marea Britanie dragut27 dragut27

3 August 2015, 09:32
3730 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

O nouă analiză de la YouGov a dezvăluit faptul că One Direction este actul muzical cu cea mai mare corelație către bărbații gay.

            Kylie Minogue și Madonna au fost detronate de pe primul loc, atunci când o nouă cercetare a lui YouGov dezvăluie că în rândurile fanilor adulți One Direction este acum trupa primită cu cel mai mare entuziasm de către comunitatea gay.

            Folosind informații luate de la peste 200.000 de adulți din Marea Britanie, YouGov a comparat bărbații britanici care se identifică drept gay cu restul populației pentru a afla care artiști ai muzicii sunt cei mai populari printre aceștia.

            O dragoste pentru One Direction iese acum în evidență în gusturile bărbaților gay în muzică, ușor înaintea vechilor profesioniste, anume Minogue și Madge.

            Alți artiști care se află pe listă sunt vechi favoriți, precum The Pet Shop Boys și Dolly Parton – amândoi în topul 10 – și noi veniți, precum Sia și George Ezra – amândoi în topul 20.

            Totuși, aceste rezultate sunt dornice de a scoate în evidență faptul că artiștii prezenți pe listă nu sunt cei care sunt cei mai populari cu comunitatea gay britanică – acel titlul îi este rezervat lui Sam Smith – „dar mai degrabă artiștii care sunt cei mai supra-reprezentați de aceasta.”

            YouGov atribuie succesul celor prezenți pe listă datorită susținerii de către comunitatea gay, incluzându-l pe Harry Styles din One Direction, care anul trecut a făcut ravagii pe Twitter, după ce s-a ghemuit în mod afectiv lângă legendarul Sir Ian McKellen.

            „Mereu muzica a fost crucială în acceptarea culturii LGBT”, a declarat YouGov. „Artiștii care au primit-o și au devenit susținători populari au ajutat la unificarea acestei mișcări.”

 

Link: http://www.pinknews.co.uk/2015/07/29/one-direction-crowned-uks-gayest-band/

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 31 Ianuarie 2018, 02:37 Cum se face? Numele meu este deborah, este placerea sa va scriu acest masaj pentru a va informa ca vreau sa fiu prietenul tau ma rog sa ma trimit aici (deborahrossig@gmail.com) pentru ca tu sa stii cine sunt ok tu poza mea din căsuța mea primită, aștept răspunsul tău
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.