Mr Gay Europa 2009 apare intr-un calendar incitant

Mr Gay Europa 2009 apare intr-un calendar incitant tudork tudork

9 Decembrie 2009, 23:17
1914 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Sergio Lara, un tânăr de 26 de ani, a devenit Mister Gay Spania 2009 în iulie și apoi a câștigat, la puțin timp, concursul european.
Aveti aici o poza facuta chiar la Oslo, la concursul european, unde iti puteti admira putin si pe ceilalti Misteri, inclusiv pe Andi, Mr Gay Romania 2009. Sergio este al doilea din stinga.Recent, tânărul a pozat pentru un calendar în care adoptă 12 posturi inedite, pentru a invita publicul -foarte subtil- să utilizeze prezervativul și să-și realizeze probe medicale contra virusului HIV.
Sergio Lara, un blond cu un fizic impunător, a pozat plângând, nud, sărutându-se sau desfăcând un prezervativ cu gura, alături de partenerul său din calendar.
Banii care vor fi strânși din vânzarea acestui calendar vor fi donați pentru taberele de vară ale copiilor infectați cu virusul HIV.
Sergio a fost prezent joi, la Madrid, la lansarea noului calendar, oferind zeci de autografe vizitatorilor care l-au solicitat.
Material preluat de pe www.adevarul.es
http://www.adevarul.es/stiri/actualitate/mister-gay-europa-plange-i-pozeaza-nud

Alta poza de la concursul Mr Gay Europe 2009


;
 

Apreciaza

Comentarii

  • debora766 debora766 19 Iunie 2018, 17:50 thanks dear i love your picture please contact in my email box (deborahrossig@gmail.com)
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.