Mii de oameni impotriva violentei fata de persoanele LGBT in New York

Mii de oameni impotriva violentei fata de persoanele LGBT in New York tudork tudork

21 Mai 2013, 12:16
2141 persoane au vazut acest articol inaintea ta
4 utilizatori considera util, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Sambata trecuta, in plina strada, intr-un cartier decent din New York City, tanarul Marc Carson a fost impuscat in fata de o persoana care l-a interpelat cu cuvinte jignitoare despre orientarea lui sexuala. 

Ieri, mii si mii de oameni, gay si heterosexuali deopotriva, s-au adunat in fata Centrului Comunitar LGBT si au marsaluit pana la locul crimei, in semn de protest fata de violenta motivata de ura impotriva persoanelor LGBT si pentru a-si exprima solidaritatea fata de familia tanarului.

Purtatoarea de cuvant a Consiliului orasului New York a participat la mars si a declarat: "A existat o vreme in New York City cand doi oameni de acelasi sex nu puteau sa mearga pe strada tinandu-se de mana ca sa nu fie agresati sau hartuiti. Astazi refuzam sa ne intoarcem la vremea aceea."

Puteti vedea aici un video de la marsul de ieri.

Foto 2: instagram joshiku

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 31 Ianuarie 2018, 02:53 Cum se face? Numele meu este deborah, este placerea sa va scriu acest masaj pentru a va informa ca vreau sa fiu prietenul tau ma rog sa ma trimit aici (deborahrossig@gmail.com) pentru ca tu sa stii cine sunt ok tu poza mea din căsuța mea primită, aștept răspunsul tău
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.