Michelle Obama la Oscar: "Lectia iubirii se aplica tuturor, indiferent cine esti sau pe cine iubesti"

Michelle Obama la Oscar: tudork tudork

25 Februarie 2013, 10:01
1794 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Noaptea trecuta a avut loc ceremonia decernarii premiilor Oscar, dar deja stim asta cu totii. Daca vreti niste comentarii suculente despre tinutele de pe covorul rosu, consultati blogul www.gofugyourself.com.

O surpriza foarte placuta a fost interventia in direct de la Casa Alba, prin videolink, a primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, care a prezentat premiul pentru cel mai bun film al anului, Argo, regizat de Ben Affleck. Imbracata intr-o rochie din margele argintii facuta special pentru ea de Naeem Khan, sotia presedintelui Obama a avut o interventie frumoasa si elocventa, si nu a ezitat, nici acum, sa ne aminteasca ca dragostea poate rezista oricarui obstacol, si ca putem invinge daca nu renuntam sa luptam pentru ceea ce ne dorim. Michelle a incheiat spunand ca acest mesaj este valabil pentru noi toti, indiferent cine suntem, unde ne aflam si pe cine iubim.

Ceea ce ne face si pe noi sa o iubim si mai mult:)

Aveti aici un link cu mesajul ei intreg: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2284057/Oscars-2013-Michelle-Obama-presents-Best-Picture-award-Ben-Afflecks-Argo-surprise-appearance.html  

Photo preluata de pe www.dailymail.co.uk 

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.