Mama a două fiice bisexuale are cel mai bun răspuns la vandalismele anti-gay

Mama a două fiice bisexuale are cel mai bun răspuns la vandalismele anti-gay dragut27 dragut27

6 August 2015, 13:30
3442 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Unele anunțuri merită mai mult decât vopsea gri dintr-o canistră.”

            Miranda DeLong, o fată de 17 ani, a avut un șoc săptămâna trecută.

            Miranda, care se identifică drept bisexuală, s-a întors acasă de la muncă la două dimineața cu un prieten transgender ca să găsească ușile de la garajul ei scrise în graffitti cu mesajul „Sunt gay”

            Miranda și-a trezit părinții și sora ei mai mică, care la rândul ei este bi, care s-au strâns afară pentru a vedea actul de vandalism.

            „Copilele noastre sunt totul pentru noi și să le vedem rănite e mai rău decât dacă am fi fost noi răniți.” a spus mama fetelor, Erin, blogului Evolequals.

            Miranda și sora ei Emily erau într-o stare de șoc iar părinții celor două erau furioși. Dar mândra mama a răspuns în cel mai mișto mod posibil.

            În loc să acopere graffitti-ul în culoarea originală a ușii, Erin și ficele ei au revopsit ușa garajului în culorile curcubeului.

            „Am decis că unele anunțuri merită mai mult decât vopsea gri dintr-o canistră.” a delcarat Erin. „Am desenat curcubeul pentru a include toate sexualitățile, ne-am mulți prieteni care vin la noi acasă și dorim să se simtă acceptați aici. Era o metodă de a-i susține pe toți.”

            Conform Evolequals, ”garajul lor au cel mai mare steag în curcubeu din împrejurimi.”

            Familia DeLong a postat pozele de dinainte și după pe paginile „Stop Homophobia” și „Have A Gay Day” de pe Facebook, unde familia a primit susținere nemaipomenită.

            „Acum vreo două nopți cineva a decis că ar fi o idee bună sa deseneze „Sunt gay” pe ușile garajului meu într-o încercare de a mă insulta/umili pe mine și pe sora mea, care suntem amândouă bi și acvem mulți prieteni care sunt membri LGBT.” a scris Emily pe pagina „Have A Gay Day”.

            „Azi, eu și mama mea l-am vopsit în curcubeu. Să fi gay e genial!!!”

            Link: http://www.gaystarnews.com/article/mother-of-two-bi-daughters-has-perfect-response-to-anti-gay-vandals/

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.