Luptator cunoscut alege sa se travesteasca pentru distractie

Luptator cunoscut alege sa se travesteasca pentru distractie rare_ rare_

26 Decembrie 2012, 15:13
1511 persoane au vazut acest articol inaintea ta
2 utilizatori considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Chantelle Houghton, fosta iubita a lui Reid, a sustinut ca in trecut Reid “a facut sex cu barbati” si ca relatia lor s-a stricat din cauza unui barbat.
Răspunzând la întrebarea lui Jeremy Kyle: " Esti bisexual?", Reid a declarat: "Eu ... nu ... Eu nu fumez, dar am încercat o țigară. Experimentarea nu este orientarea ... Imi plac femeile. "
Apoi a adaugat:”Asta a fost acum o lunga, lunga perioada de timp, cand experimentam ca sa ma descopar. In mod clar imi plac femeile, vreau sa fiu cu o femeie. Sunt obsedat de femei si sunt destul de curajos incat sa o admit.”
Vedeta a vorbit cu Jeremy Kyle si despre alter ego-ul sau, Roxanne, explicand ca a inceput sa se travesteasca in urma unei relatii anterioare.  
"De unde sa incep? Totul a inceput intr-o relatie precedenta pe cand aveam vreo 20 de ani" a spus luptatorul. "Ea m-a imbracat, iar eu mi-am zis: bine, o sa ma duc imbracat asa. Mi-a placut experienta si ne-am simtit foarte bine. Dupa aceea, am facut asta numai cand partenerul era doritor. Ce fac oamenii in viata lor privata e treaba lor, nu? "
Chantelle Houghton, fosta sa iubita a afirmat ca luptatorul a construit o temnita de sex a in casa lor. Reid a spus: “Temnita de sex… nu. Haide. Asta ma infurie. As putea fi intr-adevar crud, dar nu o sa fiu.”
“Tot ce vreau este credibilitate si respect. Sa bat cu capul de perete? Ce sa fac?”
“M-am simtit foarte incomfortabil cu privire la venirea mea aici, e deajuns.”

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.