Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România

Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România dragut27 dragut27

20 Mai 2013, 11:11
2634 persoane au vazut acest articol inaintea ta
2 utilizatori considera util, 3 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

 

Anul acesta, în cadrul celei de-a noua ediţii a festivalului Gay Fest, dedicat persoanelor LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender), Loredana a fost prima persoană publică din România care a luat iniţiativa, devenind vocea minorităţilor sexuale din România, informează MediaPro Music. 

Marșul Diversității, la care au participat sute de persoane, a avut loc pe 30 iunie în București, iar imnul mișcării a fost piesă Loredanei, „Y.O.U", extrasă de pe albumul „Sundance".

Ieri, artista a lansat și clipul piesei, clip realizat numai din imagini filmate în cadrul Marșului Diversității. Despre piesă „Y.O.U." Lori spune că este noul YMCA" și că este onorata să fie ambasadoarea comunității gay din țara noastră.

„Fiecare om are dreptul să aibă orientarea lui sexuală, să aibă religia lui, să aibă gândurile și mentalitățile lui. Cred că sunt aici tocmai pentru cei care sunt altfel, pentru diversitate, pentru a luptă împotrivă ignoranței și a urii", spune artista. 
;
 

Apreciaza

Comentarii

  • dragut27 dragut27 13 Iulie 2012, 22:03 la anu te astept pe tine sa faci o fimare:P
  • dragut27 dragut27 13 Iulie 2012, 22:02 eu zic ca este ceva frumos...oare cand o sa apreciem si noi cand cineva face ceva pt noi?
  • rainbow prahova rainbow prahova 13 Iulie 2012, 19:58 Am dat foarte tare dar defapt e prost relizat tehnic nu aud clar imnul,se aude la o rezolutie proasta si nu stiu ce clip e asta dar mai mult e o retrospectiva a ceea ce a fost la parada
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.