Honorius Prigoana despre gay

Honorius Prigoana despre gay tudork tudork

8 Ianuarie 2010, 20:57
1262 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 
Prezent la un videochat de pe Realitatea.net, Honorius Prigoana a raspuns destul de evaziv (as spune eu voalat homofob) la intrebarea despre parerea lui in legatura cu minoritatile sexuale, cu prea folosita expresie care suna ceva de genul asta: "ce este pentru dormitor sa ramina in dormitor si ce este pentru strada sa ramina in strada."
Ceea ce inseamna ca toti heterosexualii ar trebui sa ramina in dormitoare si sa nu mai iasa pe strada, pentru ca, din cite stiu eu, orientarea sexuala nu este o problema exclusiv de dormitor si in ultimele zile parca nu am vazut asa multe cupluri gay care fac sex in strada. Adevarul e ca in parcuri si autobuze vad ceva mai multe cupluri heterosexuale care isi exprima tandretea, decit cupluri gay.
 In apararea lui, totusi, Honorius a spus ca si-ar da aprobarea pentru o reprezentatie publica a unei piese de teatru cu subiect gay.
Dupa cum se vede, victoriile vin in portii mici.
(stire inspirata de un articol de pe www.cotidianul.ro)


Sursa-photo: mediafax.ro
;
 

Apreciaza

Comentarii

  • debora766 debora766 19 Iunie 2018, 17:51 thanks dear i love your picture please contact in my email box (deborahrossig@gmail.com)
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.