Exterface . Tensiune fotografica

Exterface . Tensiune fotografica Andrei Andrei

27 Noiembrie 2009, 11:25
2169 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
Julien şi Stephane, sau Exterface, sunt doi artişti francezi în vârstă 24 de ani care şi-au unit talentul pentru întemeierea propriei lor companii. Imaginile create de Exterface elogiază senzualitatea poetică care i-a forma corpului uman, în special cel bărbătesc, dorinţele care se ascund în spatele acestora şi însemnătatea lor.
Duo-ul francez îşi plasează modelele într-o atmosferă plină de tensiune, forţându-le să îşi arate o altă latură a personalităţii, manipulându-le, aruncându-le într-un joc violent de lumină, culoare şi întuneric.

În viziunea lor ceea ce este uman pierde din esenţă şi se transformă într-o creatură cu simţuri primitive, animalice, indecente, dar care sunt ascunsse în spatele unui aspect urban şi a unei poveşti cu încărcătură psihologică. Teatrale sau romantice, suprarealiste şi homoerotice, fotografiile ce poartă semnătura Exterface sunt pline de o sexualitate care exprimă întotdeauna o dualitate interioară, fiecare serie de imagini prezentându-ne o poveste a cărei intrigă nu este niciodată ceea ce pare la prima vedere.
Julien şi Stephane, care sunt în acelaşi timp pictori, scenarişti şi regizori, se joacă cu mai multe influenţe şi curente artistice pentru a ne demonstra că natura umană nu şi-a dezvăluit încă toate secretele şi ne invită să pătrundem într-o lume în care totul pare palpabil dar, în acelaşi timp, şi ireal.



WWW.EXTERFACE.COM

articol preluat de aici
;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.