Eu sunt! TU? merge la mare!

Eu sunt! TU? merge la mare! rare_ rare_

6 August 2012, 12:55
1299 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

De abia a inceput saptamana si deja ne gandim la weekend. Suntem in august, nu se vede nici un nor pe cer si probabil ca toti ne dorim sa fim la mare. Noi, Eu Sunt! TU?, ne-am decis si in perioada 9-12 august vom merge la Eforie Nord. 

Pe data de 10 august de la ora 10 vom fi alaturi de colegii nostri de la Fundatia Baylor pe plaja de la Eforie Nord. Vom imparti prezervative, materiale informative si lubrifianti. In acelasi timp se vor face teste HIV gratuite celor dornici. Pentru teste este nevoie de un act de identitate. 

Pentru cei care nu vor ajunge la Eforie Nord, putem sa ne vedem pe plaja la Navodari, uitati-va dupa steagul Eu Sunt! TU?

Noaptea mergem la clubul gay din Constanta. 

Speram sa ne intalnim cat mai multi la mare!

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • dragut27 dragut27 7 August 2012, 10:44 Fundatia Baylor va fi alaturi de noi si sambata 11.08.2012 de la ora 14:00 pe plaja de nudisti din Eforie Nord.
  • rainbow prahova rainbow prahova 6 August 2012, 21:16 Felicitari pentru faptul ca din proiecte exista bani si pentru membrii programului sa ajunga pe litoral sa faca informare pe ceea ce inseamna protectie sexuala.....
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.