Elton John si partenerul lui vor sa adopte

Elton John si partenerul lui vor sa adopte tudork tudork

15 Decembrie 2009, 16:29
16586 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
Elton John si partenerul sau, David Furnish, nu au renuntat la ideea de a adopta un copil dintr-o categorie defavorizata.
Aceasta in ciuda esecului recent care i-a impiedicat sa adopte doi frati din Ucraina, din mai multe motive: legea nu permite adoptia copiilor infectati cu HIV (chiar daca acestia nu duc o viata foarte fericita in orfelinat) iar diferenta de varsta intre Elton si cei doi frati este prea mare. De asemenea, nu ajuta nici faptul ca cei doi nu sint recunoscuti drept un cuplu legal de Ucraina. Un oficial al Bisericii Ortodoxe din Rusia s-a exprimat ca este o binecuvantare ca adoptia nu a fost aprobata si ca Elton este "un pacatos".
Cei doi vor continua sa preseze guvernul ucrainian sa modifice legea adoptiei copiilor pozitivi pentru ca, cel putin, copiii sa ii poata vizita pe britanici in calitate de "unchi" fara sa locuiasca cu ei.Material preluat si adaptat de pe www.showbizspy.com

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.