E oficial: Top 100 al celor mai gay albume muzicale ;)

E oficial: Top 100 al celor mai gay albume muzicale ;) webbie webbie

16 Decembrie 2009, 12:05
1632 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
Publicatia Out.com a dat publicitatii ieri un material inedit - top 100 al celor mai gay albume din istoria muzicii de la David Bowie si pana in zilele noastre. Intrebarea e buna si simpla - ce face un album grozav sa fie si gay pe deasupra? 

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, cei de la Out.com au apelat la diversi artisti, actori, actori de comedie, muzicieni, scriitori, critici, artisti obisnuiti cu reprezentatiile live, reporteri, DJ, fiecare fiind rugat sa faca o lista cu cele mai importante 10 albume din viata lor.

Topul nu contine in exclusivitate muzica doar a artistilor recunoscuti ca fiind gay, ci si muzica de suflet pentru cei care au alcatuit topul. Astfel nu e o surpriza ca pe langa Elthon John, George Michael, Pet Shop Boys apar si celebritati mai straight cum sunt ABBA, Donna Summer si evident nu putea lipsi Madonna. 

Iata aici prima jumatate a topului  http://www.out.com/exclusives.asp?id=26275


;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.