E o comunirtate gay?

urielai urielai

6 Mai 2018, 00:32
17557 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Femeile au fost vesnic minimalizate in aceasta comunitate...Se militeaza pentru casatoriile gay, dar nu si pentru cele lezbi! De ce, nu? Nu ma intelegeti gresit, sunt o militanta a dreprurilor tuturor oamenilor, indiferent de orientarea sexuala sau sexul in care s-au nascut, in definitiv sunt pansexuala. Da...stiu e un alt termen mai putin mediatizat. Probabil, din cauza ca sunt pansexuala vad un cu totul alt spectru decat cei directionati pe un gen. Consider ca atunci cand iubesti pe cineva, cu adevarat, indiferent de gen, iti vei dori sa-ti cladesti un viitor alaturi de persoana iubita. Si de aceea este nevoie de o temelie solida pentru o famile, cariera infloritoare si casa solida! Cum ne-am putea gandi la asa ceva cand sistemul ne opreste sa prosperam?

STIATI CA MULTE FEMEI LEZBI/BI sunt angrenate intr-o relatie heterosexuala cu tendinta de bicuriozitate (si asta doar pentru a face pe plac partenerului) doar in speranta unui viitor familial. Cred ca putine femei vor putea da cu piciorul sansei unei familii!

Si mare imi e groaza ca in viitorul, nu foartre indepartat, voi ajunge sa gandesc asa, tinand cont ca imi doresc un copil, care poate creste totusi armonios si dintr-o familie monoparentala (in fond) ,dar nu homosexuala, in sistemul actual. Precizez faptul ca desi sunt pansexual, nu am o atractie suficienta pentru sexul opus pentru a creea o astfel de relatie. Mai degraba am o inclinatie spre trans.

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 7 August 2018, 01:47  A fost lansat siteul CLIK AICI https://theadultbook.com , gay,lesbiene,cuplurii. Serviciile sunt gratuite si vor ramane gratuite.Cine se inscrie pe acest site in perioada 15.07.2018 - 15.08.2018 beneficiaza de un cont RECOMANDAT timp de 6 luni.Clik aici https://theadultbook.com
  • Anonim Anonim 15 Iulie 2018, 14:18 vreau sa face cineva prostat masage telefon
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.