District of Columbia (DC) aproba casatoriile intre barbati

District of Columbia (DC) aproba casatoriile intre barbati webbie webbie

16 Decembrie 2009, 20:11
1428 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
In District of Columbia (DC) casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt acum legale. In urma unui proces democratic de vot in care 11 voturi au fost pentru si 2 impotriva, textul cunoscut drept Amendamentul pentru Libertatea Religioasa si Egalitae in Casatorii Civile 2009  (Religious Freedom and Civil Marriage Equality Amendment Act of 2009) este acum oficial. 

Congresul DC deja a anuntat ca desi are ultimul cuvant in promulgarea acestui text de lege, nu va interveni, iar primarul Fenty al Washingtonului deja a anuntat ca urmeaza sa semneze actul el insusi. 
In DC erau deja recunoscute casatoriile intre persoane de acelasi sex incheiate in afara statului sau in afara teritoriului american inca din Iulie 2009.

"In ultima vreme capitala natiunii noastre a inceput sa isi arate suportul deschis pentru cele 4000 de cupluri LGBT.Prin legalizarea parteneriatelor civile, D.C. a fost un leader dintotdeauna in recunoasterea faptului ca TOATE familiile merita sa aiba parte de siguranta si protectie oferite de beneficiile casatoriei" a declarat Jennifer Chrisler, Director Executiv al grupului de advocacy pentru familiile LGBT Family Equality Council.

Material preluat de pe  http://gaylife.about.com/b/2009/12/15/district-of-columbia-approves-gay-marriage.htm;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.