Despre lesbiene in handbal

Despre lesbiene in handbal tudork tudork

10 Ianuarie 2013, 09:45
3495 persoane au vazut acest articol inaintea ta
3 utilizatori considera util, 3 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Poate ati vazut la televizor zilele trecute un asa zis "scandal" cu sotul handbalistei Alina Dobrin, pe care acesta o acuza ca l-ar fi inselat cu o colega de echipa. Cine stie si ce relevanta are? 

Uitati insa ce declara Ioan Baban, un fost antrenor al Alinei Dobrin: 

"[...] care e problema? Numai noi, romanii, facem atata tam-tam in jurul problemelor legate de orientarea sexuala." Antrenorul da, in continuare, mai multe exemple din experienta lui din Italia sau Ungaria, in care a lucrat direct cu jucatoare care erau, din intamplare, lesbiene, si spune, relaxat, ca asta nu era o problema pentru nimeni. Povesteste chiar despre un cuplu de lesbiene pe care nu putea sa le separe niciodata in echipe adverse la antrenamente, pentru ca, daca una cadea sau era lovita, cealalta lasa tot si sarea imediat sa vada ce s-a intamplat. "Daca as avea o jucatoare [lesbiana] nu as privi-o special si nu as face diferente."

Bravo, domnule Ioan Baban. Fie sa avem cat mai multi oameni ca dumneavoastra in sportul romanesc. 

Prima poza din articolul de fata le arata pe Gro Hammerseng si Katja Nyberg, un cuplu de lesbiene din echipa olimpica de handbal a Norvegiei. Gro este capitanul echipei. A doua poza este a Aniei Andersen, din Danemarca, o lesbiana "asumata", considerata una din cele mai bune jucatoare de handbal din lume, care a antrenat o perioada echipa Oltchim din Romania si care a declarat ca Romania are un drum lung de parcurs pana sa ajunga la normalitate in ceea ce priveste persoanele LGBT. 

Stire adaptata dupa un articol de pe www.gsp.ro

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • giorgianatodea giorgianatodea 19 Ianuarie 2013, 20:22 a mai vroiam sa spun ca gro hammerseng sa casatorit si are si un baiat pe nume mio
  • giorgianatodea giorgianatodea 19 Ianuarie 2013, 20:20 poate peste vreo 50 de ani va fi un lucru normal pentru romani ,homosexualitatea
  • 10 Ianuarie 2013, 16:01 da foarte adevarat
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.