Cupluri de acelasi sex, parinti biologici ai proprilor copii

Cupluri de acelasi sex, parinti biologici ai proprilor copii The_Pink_Brick The_Pink_Brick

23 Decembrie 2009, 15:03
1529 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 
   Stirea nu este noua, insa ma gandesc ca e foarte bine de stiut de cei care nu au aflat de ea inca.
Si anume, o metoda stiintifica permite cuplurilor de acelasi sex sa fie parinti biologici proprilor copii.Procedura, pe larg, ar fi in felul urmator :
   La un cuplu de femei s-ar colecta cate un ovul si spermatozoizi de la o banca de sperma.ADN-ul unui spermatozoid ar fi extirpat si inlocuit cu ADN-ul unuia dintre ovule.Apoi spermatozoidul cu bagajul genetic al uneia dintre femei va fertiliza ovulul celalaltei femei.Procedura este similara si la cuplurile de barbati, insa va fi nevoie de o mama surogat.
   In urma acestor proceduri de fertilizare, cuplurile de femei ar putea avea doar un copil de sex feminin, pe cand cuplurile de barbati ar putea prestabili, la alegere, sexul viitorului copil.
   Aceste tipuri de cercetari stiintifice insa, nu sunt inca legale .Expertii si lideri internationali in embriologie fac apel la structurile politice pentru a nu restrictiona astfel de cercetari importante.

Preluat si adaptat de pe www.telegraph.co.uk


 
;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.