„Caută-mă pe Google, nu mă ascund:” Kristen Stewart se deschide în privința sexualității ei

„Caută-mă pe Google, nu mă ascund:” Kristen Stewart se deschide în privința sexualității ei doriand doriand

13 August 2015, 22:00
9857 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Actrița din seria Twilight, Kristen Stewart, a vorbit deschis despre sexualitatea ei pentru prima oară.

            Într-un interviu cu Nylon, actrița a vorbit despre sexualitatea ei, în urma unor zvonuri din tabloide.

            Ea a spus: „Caută-mă pe Google, nu mă ascund.”

            Ea a continuat după cu: „Dacă simți nevoia de a te defini neapărat și ai abilitatea de te articula în acei parametrii și asta în sine te definește, atunci fă-o. Dar eu sunt o actriță, frate. Trăiesc în ambiguitatea acestei vieți și iubesc asta.”

            ”Nu aș simți că este total adevărat pentru mie să fiu așa, să zic că fac un coming out. Nu, eu fac un job. Până când voi decide că voi creea o fundație sau voi avea vreo perspectivă sau opinie pe care alți oameni ar trebui să o audă... Nu o voi face. Sunt doar o puștoaică ce face filme.”

            În interviul ei, Stewart a menționat despre anunțul recent al lui Miley Cyrus despre fluiditatea genului ei, atunci când artista cântecului Wrecking Ball a declarat că este „literlamente deschisă la orice poate avea consimțământ”.

            Kristen adaugă; „Eu cred că în trei sau patru ani vor fi o grămadă de oameni care nu vor crede că este important să îți dai seama dacă ești gay sau nu. Va fi ceva de genul: doar fă-ți treaba.”

            Jules Stewart, mama actriței, ar fi vorbit despre iubita fiicei ei într-un interviu cu The Mirror. A declarat: „Am întâlnit-o pe noua ei iubită și chiar îmi place de ea. Eu cred că oamenii trebuie să fie liberi să iubescă pe cine vor. Accept faptul că fiica mea iubește femeile și bărbații.”

            Totuși, Jules Stewart a negat mai târziu că ar fi făcut astfel de comentarii.

            Kristen Stewart a fost ținta a multor zvonuri din tabloide de ceva vreme, tabloidele prezentând imagini destul de personale, făcute cu aparate cu lentile lungi, pentru distanțe mari, cu zvonitele ei iubite.

            Altundeva în interviu, Stewart dezvăluie faptul că în timpul filmărilor primelor filme Twilight ea nu iși descoperise în totalitate sexualitatea.

            Ea a adăugat: „Am muncit foarte mult la a mă simți liberă și deschisă fără să vând asta, sau să ajut pe cineva să vândă asta.”

            Starul comediei American Ultra, ce are să apară în cursul acestei luni, a concluzionat discuția asupra sexualității ei cu: „Eu cred că în trei sau patru ani vor fi o grămadă de oamenicare nu vor crede că este important să îți dai seama dacă ești gay sau nu. Va fi ceva de genul: doar fă-ți treaba.”

Link:  http://www.pinknews.co.uk/2015/08/12/google-me-im-not-hiding-kristen-stewart-opens-up-about-sexuality/

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.