Cantareata Ke$ha si-a facut coming out-ul

Cantareata Ke$ha si-a facut coming out-ul rare_ rare_

3 Ianuarie 2013, 23:41
1407 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Ke$ha, in varsta de 25 ani, a spus: "Eu nu iubesc doar bărbati. Iubesc oamenii. Nu este vorba de un gen. Este vorba doar despre cum te simti cand acea persoană este cu tine. "
La inceputul acestui an, cantareata si compozitoarea britanica Hitch Neon si-a facut coming out-ul ca bisexuala. Hitch, care a contribuit la cantecul lui Ke$ha, "Blah Blah Blah", a sustinut că are o teorie personala si anume ca "toata lumea e gay. Poate că unii oameni nu stiu."


Ke$ha, de asemenea, a spus, "Eu sunt total de acord in a ii sustine pe cei care lupta impotriva agresarii persoanelor LGBT. la partea celorlal?i utilizatori cibernetici gay / lesbiene / transgender." Are toleranta zero fata de persoanele care fac glume pe seama altora. De aici a venit si titlul pentru cel mai recent album ei. Ea a adaugat, "asta e unul din motivele pentru care am numitultimul meu album Warrior. Poti fi o victimă si să te macine asta toata viata sau poti spune "am de gând să vă dovedesc ca gresiti!"

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.