Calugari si preoti au atacat violent persoane LGBT in Tbilisi, Georgia

Calugari si preoti au atacat violent persoane LGBT in Tbilisi, Georgia tudork tudork

20 Mai 2013, 11:08
2450 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, Discutia e la inceput. Fii al doilea care comenteaza!

;
 

Un mars dedicat drepturilor persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuale, transgender) care trebuia sa se desfasoare in capitala Georgiei, Tbilisi, cu ocazia Zilei Internationale impotriva Homofobiei si Transfobiei, a trebuit sa fie anulat, dupa ce participantii au fost atacati de o multime scapata de sub control. Participantii au fost salvati la limita de atacatori de catre fortele de ordine, ale caror cordoane de securitate au fost sparte. Evenimentul era autorizat de primaria orasului Tbilisi, dar adunarile de protest au fost organizate cu sprijinul mai multor preoti si calugari ortodocsi. 

Mult dupa terminarea evenimentului, grupuri de extremisti au continuat sa atace persoane pe strada, doar pentru ca presupuneau ca ar fi gay. 

O batrana inarmata cu un manunchi de andrele a declarat ca e gata de lupta cu "acesti bolnavi, care sunt impotriva traditiilor si moralei noastre." (Reuters)

Atacatorii strigau "Unde sunt? Nu-i lasati sa scape! Rupeti-i in bucati!" (America Blog)

Puteti urmari aici video-uri de la fata locului:

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 31 Ianuarie 2018, 02:54 Cum se face? Numele meu este deborah, este placerea sa va scriu acest masaj pentru a va informa ca vreau sa fiu prietenul tau ma rog sa ma trimit aici (deborahrossig@gmail.com) pentru ca tu sa stii cine sunt ok tu poza mea din căsuța mea primită, aștept răspunsul tău
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.