Caii de mare: bisexuali promiscui si perversi, in ciuda valorilor traditionale

Caii de mare: bisexuali promiscui si perversi, in ciuda valorilor traditionale  tudork tudork

28 Februarie 2013, 11:01
1992 persoane au vazut acest articol inaintea ta
fii primul care apreciaza, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Caii de mare sunt niste bisexuali promiscui si perversi, in ciuda valorilor traditionale ale neamului

Flirteaza cu pana la 25 de parteneri potentiali pe zi, si cam 37% din contactele sexuale ale acestora sunt cu parteneri de acelasi sex. In multe specii de cai de mare se formeaza legaturi intre “caluti” de acelasi sex care dureaza pe parcursul unui sezon intreg de inmultire. Unele dintre specii au un nivel mai mare de fidelitate decat altele, dar, in majoritatea, partenerii se schimba de indata ce apare ocazia. Abdominalis si Breviceps se inmultesc chiar in grupuri, si nu au preferinta constanta pentru vreun partener anume.

Nici rolurile traditionale de femeie si barbat nu sunt respectate de acesti blasfemitori ai ordinii naturale lasate pe pamant. In timpul copulatiei, femela depoziteaza pina la 1,500 de oua in marsupiul masculului care le poarta si le ingrijeste intre 9 si 45 de zile pana cand puii ies din oua. Odata ce acestia sunt eliberati in apa, rolul masculului a luat sfarsit si acesta va incepe sa se "cupleze" din nou doar la cateva ore sau zile dupa ce “a nascut”.

Celelalte specii de animale marine sunt ingrozite de acest comportament anormal si nenatural si cred ca el ar trebui desfasurat doar la caii de mare in dormitoare, si nu in public, sub ochii nevinovati ai copiilor de meduze si rechini, care ar putea fi marcati pe viata. 

;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 28 Februarie 2013, 21:53 Probabil ca au fost deja excomunicati de biserica ultramarina si vor arde nesfarsit in iad
  • Anonim Anonim 28 Februarie 2013, 21:46 http://www.amazon.com/Biological-Exuberance-Homosexuality-Diversity-Stonewall/dp/031225377X
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.