Brad Pitt: Căsătoriile gay sunt despre egalitate, nu le mai legați droguri

Brad Pitt: Căsătoriile gay sunt despre egalitate, nu le mai legați droguri rare_ rare_

14 Decembrie 2012, 09:21
1353 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, Ce parere ai despre acesta stire?

;
 

Brad Pitt, unul din cei mai mari susținători ai dreptului la egalitatea de căsătorie de la Hollywood și-a reafirmat suportul pentru schimbarea legii în favoarea căsătoriilor gay, întrebându-i pe oponenții ei de ce fac o legătură între legea reformării drogurilor și dreptul la egalitatea de căsătorie.
Vorbind pentru MTV, actorul a declarat: „Egalitatea este ceea ce ne definește, cu siguranță. Este ceea ce ne face oameni minunați.” În timpul interviului acesta le-a mulțumit cetățenilor din Maine, Maryland și Washington care au votat pentru permiterea căsătoriei între persoanele de același sex. „Dacă nu se potrivește cu religia ta, atunci lasă-ți Dumnezeul să le rezolve pe toate, dar așa suntem noi, suntem egali.”
Actorul este de ce câțiva oponenți fac o legătură între egalitate și legalizarea marijuanei. „Nu pot înțelege asta”, declară actorul. „Cred că ar trebui să fim responsabili pentru propriile alegeri când vorbim de legi ce privesc drogurile și că războiul drogurilor este un eșec de miliarde de dolari; trebuie să existe o metodă mai bună. Nu cred în încarcerare înainte de educație, nu mă porniți... Dar există daune reale pe care drogurile le pot face. Nu se aplică în schimb în cazul căsătoriilor gay.”
Când New Yorkul a introdus legea egalității la căsătorie anul trecut, Pitt a declarat:  „Este încurajator că New Yorkul s-a alăturat mișcării unei mai mari egalități a cetățenilor lui. Dar acesta este un drept constituțional al fiecărui american, indiferent de statul în care trăiește. Niciun stat nu ar trebui să poată decide cine se poate căsători și cine nu.”
Acesta a mai adăugat: „Mulțumită muncii neîncetate a atâtor oameni, într-o zi acest tip de discriminare va înceta în America, iar fiecare american se va putea bucura de dreptul egal la căsătorie.”
În aprilie, Pitt și partenera lui Angelina Jolie s-au hotărât să abandoneze angajamentul de a nu se căsători până când toate cuplurile din America vor avea acest drept, gay sau straight. Aceștia sunt logodiți, dar nu s-au căsătorit încă. Cuplul a declarat că au fost presați de copiii lor să-și formalizeze relația.

;
 

Apreciaza

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.