Agresat pentru ca esti LGBT? Raporteaza pe smartphone-ul tau!

Agresat pentru ca esti LGBT? Raporteaza pe smartphone-ul tau! tudork tudork

23 Mai 2013, 16:15
3167 persoane au vazut acest articol inaintea ta
un utilizator considera util, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Un turist gay a vizitat de curand Belgia. Nu si-a facut griji ca i s-ar putea intampla ceva neplacut. Belgia este a doua tara din lume care a adoptat dreptul persoanelor gay de a se casatori. Si, totusi, intr-o seara, a primit un SMS de la un prieten localnic care il avertiza de doua incidente violente impotriva unor barbati gay, care se intamplasera cu o zi inainte.SMS-ul a fost transmis in om in om, de la lista la lista, pentru ca toata lumea din comunitate sa fie informata si sa fie mai atenta cand trecea prin locul respectiv. Asa functioneaza o comunitate adevarata.

Dupa doua cateva luni, a aparut o aplicatie pe telefoane mobile (este disponibila pe Android, nu pot verifica acum si pentru Iphone, Windows Phone sau Blackberry), pe nume BASHING (persecutie, atac), care incepe sa se raspandeasca in toata Europa. Din om in om, din comunitate in comunitate, incepe sa se formeze o harta a Europei care iti poate arata unde sunt locurile unde s-au intamplat agresiuni sau hartuiri impotriva persoanelor LGBT. In acelasi timp, aplicatia iti ofera ocazia sa poti raporta un astfel de incident, daca ai fost victima, pentru ca si altii sa afle despre asta.

Aceasta aplicatie arata felul in care fiecare om conteaza pentru cei din jurul lui iar, impreuna, persoanele LGBT pot actiona pentru binele lor.

Fotografia il reprezinta pe Iannis Delatolas cu un mesaj de revolta fata de momentul in care a fost atacat in New York.

Stire preluata si adaptata dupa www.outtraveler.com 


;
 

Apreciaza

Comentarii

  • Anonim Anonim 10 Iunie 2013, 22:33 Bag pula in mortii si ranitii vostri de gay ratati!
  • Anonim Anonim 10 Iunie 2013, 22:33 asa va trebuie!
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii News!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.