Salut, sint Sorin si mi-am facut azi testul HIV. La rezultata mi-a iesit "incert reactiv" cu recomandarea ...

Sfatul Medicului
24 Noiembrie 2010, 19:33
1820 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Salut! Rezultatul inseamna ca nu se stie exact daca testul este pozitiv sau nu. Ti s-au recomandat niste teste mai specifice si mai sensibile, adica mai exacte.  Iti recomand sa mergi la un centru de consiliere si testare. Cei de acolo te pot ajuta ...


Salut!

Rezultatul inseamna ca nu se stie exact daca testul este pozitiv sau nu. Ti s-au recomandat niste teste mai specifice si mai sensibile, adica mai exacte. 
Iti recomand sa mergi la un centru de consiliere si testare. Cei de acolo te pot ajuta sa intelegi mai bine rezultatele la teste si, cel mai important, sa te pregateasca pentru orice fel de rezultat : Ce inseamna pt tine daca testul e pozitiv? Ce inseamna daca e negativ? Cum te poti proteja impotriva virusului Hiv? Ce te-a determinat sa te testezi? Cate contacte sexuale ai ajut neprotejate? etc.
Indiferent de rezultatul care l-ai primit deja, foloseste prezervativul de fiecare data.
Oricine poate sa primeasca rezultatul acesta. Chiar daca e cert negativ, tot nu inseamna ca nu ai intrat in contact cu virusul. De aceea testul trebuie repetat periodic.
Ai grija de tine si continua investigatiile!

Multa sanatate!

TotalDoc.
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.