Salut .Desi mi-e un pic jena sa o spun am o problema de care nu am reusit ...

Salut .Desi mi-e un pic jena sa o spun am o problema de care nu am reusit ...

Sfatul Medicului
25 Aprilie 2010, 15:23
15837 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, 5 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Salut .Desi mi-e un pic jena sa o spun am o problema de care nu am reusit inca sa scap si care a devenit cu timpul o obsesie .E vorba de "jucaria" mea .Sa va zic despre ce e vorba : nu se decaloteaza decat foarte putin iar daca o fac si fortez ramane strangulata si nu circula sangele asa cum ar trebui ,am incercat de mai multe ori sa fortez dar nu am reusit .Ma gandesc ca nu se va putea rezolva decat chirurgical dar am unele retineri legate de ce va fi dupa ,sa nu apara ceva complicatii sau alte neplaceri .Stiu ca nu e o interventie prea complicata dar n-am avut curajul sa o fac ,cert e ca sunt complexat de chestia asta mai ales cand ma intalnesc cu cineva care imi spune ce e cu "jucaria " sunt privit parca cu un aer de superioritate si ma simt extrem de prost .As vrea sa ma sfatuiti ce sa fac si daca pot sa o fac si unde aceasta interventie acum la aceasta varsta adica 28.O sa va arat si o imagine cu "jucaria" problema......Va multumesc    


Salut!

Problema se numeste fimoza si se poate rezolva chirurgical, adica sa se taie preputul (pielea ce acopera glandul). Daca nu se decaloteaza pana la capat ar fi ceva risc pentru infectii. Bacteriile se pot aduna sub piele si, fiind dificil de curatat  zona, pot aparea infectii.
Operatia se poate face si la varsta ta.
Mergi la servicul de urologie sau la chirurugie generala sau plastica si ei te pot ajuta. E o problema frecvent intalnita si nu trebuie sa-ti fie jena.
Poti sa eviti operatia insa trebuie sa ai grija cu igiena in zona respectiva.

Multa sanatate!

TotalDoc
 
 
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 14 Noiembrie 2014, 23:45 Trebuie sa stiti ca dupa acea operatie preputul dispare in totalitate , veti fi circumcisi si nu stiu daca chiar va convine sa fiti altfel decat pana acum da,r in cazul in care e urgenta mergeti la operatie iar pana a ajunge acolo mai sunt si alte remedii cum ar fi un unguent cu steroizi care dilata pielea si merrita incercat , ce-i drept are efect mai mare la copilasi dar totusi merge incercat si de adulti :) succes
  • Anonim Anonim 12 Octombrie 2014, 23:36 si cum se mai poate rezolva filmoza in afara de chirurgie ?
  • Anonim Anonim 8 Iulie 2014, 17:14 fratilor am avut recent - o luna in urma o circumcizie, urmare unei fimoze de acest gen. nu am devenit musulman si nici evreu de la aceasta, dar nu ma simt in apele mele. stiu insa ca aceasta a fost unica solutie, fimoza m-a deranja si mai mult.
  • Anonim Anonim 8 Iulie 2014, 17:14 fratilor am avut recent - o luna in urma o circumcizie, urmare unei fimoze de acest gen. nu am devenit musulman si nici evreu de la aceasta, dar nu ma simt in apele mele. stiu insa ca aceasta a fost unica solutie, fimoza m-a deranja si mai mult.
  • Anonim Anonim 5 Noiembrie 2013, 03:49 salut am si eu aproximativ aceaiasi problema ideia este ca am fost operat cand eram ma mic foarte pic am mai avut probleme dupa ca nu se desprinse foarte bine in fine in timp miam revenit, insa acum cateva zile dupa o noapte cu o straina am avut surpriza ca \"jucaria\"mea sa umflat si nu puteam nici so ating a doua zi de la incident sia revenit la forma initeala insa nu pot cu usurinta sa o \"decalotez\"ma ustura groaznic ce sa fac sa astept sau sa merg de urgent la medic???
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.