intimpul unui consult urologic prin tuseu rectal am ejaculat usor,este normal asa ceva?pe medicul care ma consultat ...

Sfatul Medicului
12 Ianuarie 2010, 09:33
5083 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 
Nu cred ca e nimic anormal ce ti s-a intamplat. Tuseul rectal se face pentru a se palpa prostata. Prostata este o glanda a carei secretie intra in compozitia spermei. E posibil ca atunci cand ti s-a comprimat prostata la palpare sa se fi stimulat si ...

Nu cred ca e nimic anormal ce ti s-a intamplat. Tuseul rectal se face pentru a se palpa prostata. Prostata este o glanda a carei secretie intra in compozitia spermei. E posibil ca atunci cand ti s-a comprimat prostata la palpare sa se fi stimulat si secretia. Altfel nu stiu de ce.
In general, nu trebuie sa iti fie rusine cand mergi la medic. Ejacularea e un eveniment absolut normal. Plus ca medicul urolog se ocupa de penisuri si de bolile acestuia. Inchipuie-ti ca a vazut multe pana acum. Nu cred ca ai vreun motiv de ingrijorare.
Mai mult curaj data viitoare!
 
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

  • Anonim Anonim 25 Iunie 2018, 07:46 nu am ejaculat pe medic.
  • Anonim Anonim 18 Noiembrie 2011, 19:56 ai ejaculat pe medic? s-a ferit macar?Penibil tuseuu rectal?
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.