de doua saptamini mi-a aparut un fel de ceva linga anus, se simte ca un simbure cind ...

Sfatul Medicului
27 Noiembrie 2009, 22:41
2314 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
 Dragul meu, orice formatiune care nu are ce cauta in zona anusului tau ar trebui sa te faca sa iti pui un semn de intrebare si sa te oblige sa iti faci timp sa mergi la un doctor.  Din ceea ce imi spui tu, poate fi ...
 Dragul meu, orice formatiune care nu are ce cauta in zona anusului tau ar trebui sa te faca sa iti pui un semn de intrebare si sa te oblige sa iti faci timp sa mergi la un doctor. 

Din ceea ce imi spui tu, poate fi la fel de bine si un neg, dar poate fi si un inceput de hemoroid extern. Cel mai bine ar fi sa incerci intai la dermatologie, si daca e cazul te vor indruma ei spre o clinica proctologica. 

Sau ai putea sa vorbesti cu medicul tau de familie ca sa iti faca o trimitere, in felul acesta unele analize pot fi decontate pe asigurarea ta medicala. Si asa o platesti lunar, de ce sa nu profiti de avantajele sale?
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.