Buna ziua, Microcalcifieri prostatice. Este posibil ca in cazul sexului anal, prostata sa fie brutalizata astfel incat ...

Sfatul Medicului
10 August 2010, 14:27
3914 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna ziua, Microcalcifieri prostatice. Este posibil ca in cazul sexului anal, prostata sa fie brutalizata astfel incat sa i se provoace microcalcifieri sau este cu totul o alta poveste? Care sunt cauzele formarii unor astfel de calcifieri si care ar fi tratamentul? Pe de alta parte, hemoroizii sunt cauzati si din cauza sexului anal din pacate. Este posibil ca la o ecografie, sa fie vizibili si confundati cu microcalcifierile prostatice? Si o ultima intrebare, va rog: exista vreo metoda prin care sexul anal este mai putin abuziv asupra hemoroizilor sau in cazul in care acestia nu exista, sexul anal sa nu fie neaparat cauza aparitiei lor? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.  


Salut!

Nu pot sa iti raspund la intrebarea cu microcalcifieri. Prostata e o glanda si calcifierile se produc din cauza metabolica. Fie sunt depuneri de minerale sau colesterol in glanda .Sau poate fi vorba de niste celule care mor si se transforma intr-o formatiune mai dura. Nu cred ca sexul anal poate produce microcalcifieri. Pentru mai multe detalii, intreaba-ti medicul urolog.
Hemoroizii nu pot fi confundati cu microcalcifierile prostatice pentru ca hemoroizii au alta localizare, alta constitutie. Hemoroizii sunt vase de sange si pot fi usor diferentiati de altceva.
In cazul in care exista hemoroizi, sexul anal poate sa ii afecteze, sa ii lezeze ba chiar sa sparga aceste vase de sange. De aceea trebuiesc tratati. Sunt mai multe metode de a-i trata. Depinde si de cauza aparitiei lor. Cauze pot fi: probleme cardiace, probleme hepatice, probleme circulatorii, varsta, predispozitia genetica.
Intreba medicul proctolog despre hemoroizi. O sa iti poata raspunde mult mai detaliat.
Nu fi ingrijorat si intreaba. Nu-ti trebuie prea mult curaj. Aceste probleme sunt destul de comune.
E un pas important ca te intereseaza sanatatea ta.
Nu uita: foloseste prezervativul de fiecare data!
Multa sanatate!

TotalDoc
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.