buna, sint pasiv si vreau sa stiu daca in timp ce sint penetrat ,pelinga placerea care o ...

Sfatul Medicului
11 Ianuarie 2011, 07:17
1726 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
buna, sint pasiv si vreau sa stiu daca in timp ce sint penetrat ,pelinga placerea care o simt ,prostata va fi afectata negativ ,deoarece este atinsa forte mult in timpul penetrarii,stiu ca prin atingerea ei in timpul penetrari se produce placerea care o simt .din cite stiu masarea prostatei imbunatateste viate sexuala.deci pentru prostata e bine ceea ce fac?
Salut!

Nu se cunosc efecte negative asupra prostatei in caz de sex anal. Exista o posibilitate de formare a unor calculi daca prostata e agresata. Prostata este o glanda cu constitutie moale si trumatismele frecvente pot sa determine un fel de cicatrici ca niste calculi. Dar daca faci dragoste cu atentie si cu blandete nu cred ca prostata va suferi in vreun fel. Exista posibilitatea de leziune a prostatei in cazul in care folosesti in timpul actului obiecte dure sau ascutite.
Oricum, iti recomand control periodic la medicul urolog. La majoritatea barbatilor prostata incepe sa creasca in dimensiuni sub forma de adenom sau altele. Dupa cum cred ca stii, e bine sa fac iconsultatii periodice pentru cancerul de prostata indiferetnd aca practici sex anal sau nu.
Fii destept si foloseste prezervativul de fiecare data!

Multa sanatate!

TotalDoc
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.