Buna, as dori sa intreb daca exista riscul de transmisie de infectii cu transmitere sexuala daca folosesc ...

Sfatul Medicului
4 Octombrie 2010, 15:14
1329 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna, as dori sa intreb daca exista riscul de transmisie de infectii cu transmitere sexuala daca folosesc fara prezervativ un dildo care a mai fost folosit in alta seara de altcineva, tot fara prezervativ. Pot virusii sa ramana activi pret de cateva zile daca dildoul este spalat cu apa calda si sapun? Sau exista vreo solutie speciala mai buna de curatare?  

Salut!

E greu de raspuns la intrebare! E posibil ca virusurile si bacteriile sa reziste pe dildo, dar e putin probabil. Depinde daca au ramas urme de sange sau sperma pe el, daca tu ai vreo leziune. Ca virusurile sa se transmita e nevoie de asemenea de o cantitate suficient de mare de virusuri. Problema e ca e greu de aproximat pt ca virusurile si bacteriile sunt microscopice si nu le poti numara decat la microscop. Apa si sapunul nu sunt suficiente pt dezinfectat. Cea mai sigura situatie ca sa nu te imbolnavesti e sa cumperi altul.
Fii precaut inainte de toate!

TotalDoc
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.