buna,as avea si eu o intrebare sper sa imi raspundeti cat puteti de repede,eu cred ca am ...

Sfatul Medicului
19 Noiembrie 2010, 19:16
1182 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Salut! Hemoroizii se pot trata, dar depinde de stadiul lor si de cauza. Cel mai bine ar fi daca ai merge la un medic proctolog sau gastro-enterolog. Sunt tratamente simptomatice cum ar fi : antiimflamatoare, analgezice si de asemenea, un fel de regim alimentar. ...


Salut!

Hemoroizii se pot trata, dar depinde de stadiul lor si de cauza. Cel mai bine ar fi daca ai merge la un medic proctolog sau gastro-enterolog. Sunt tratamente simptomatice cum ar fi : antiimflamatoare, analgezice si de asemenea, un fel de regim alimentar. Exista si tratementul chirurgical.
Sexul anal poate dauna hemoroizilor, pentru ca acestia sunt de fapt vene, si sexul anal le poate traumatiza intr-un fel. La fel si daca esti constipat si scaunul e mai dur, poate traumatiza hemoroizii. Prin urmare, pot sa apara urme de sange in scaun.
De aceea iti recomand sa faci sex cu prezervativ in orice conditie.

Multa sanatate!

TotalDoc
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.