Buna, am facut un test HIV si pe buletinul de rezultate scrie asa: AC HIV 59= AC ...

Sfatul Medicului
10 Ianuarie 2011, 04:31
1688 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Buna, am facut un test HIV si pe buletinul de rezultate scrie asa: AC HIV 59= AC HIV NEGATIV Voiam sa te intreb ce inseamna AC HIV 59. Mai mult, am de un timp o secretie alburie care apare inainte de urinare sau dupa urinare, este usor galbuie si are miros urat, parca ar fi puroi. Poate fi un semn de infectie urinara sau doar o infectie cu transmitere sexuala? Multumesc.
Salut!

Testul despre care imi vorbesti este un test petrnu detectarea anticorpilor impotriva virusului HIV. La tine au iesit negativi, adica nu ai anticorpi pt virusul acesta deci nu ai nici infectia cu Hiv. Nu stiu ce inseamna AC HIV 59. Mai multe informatii ai putea afla de la un medic din spitalul de Boli infectioase sau chiar la centrul unde te-ai testat.
Sfatul meu e sa te protejezi de fiecare data cu prezervativ pentru a nu te infecta cu virusul Hiv sau cu alte boli cu transmitere sexuala.
Despre scurgerea de care mi-ai povestit, e greu de spus daca e infectie urinara sau cu transmitere sexuala pentru ca barbatii au aceeasi cale si pentru tractul urinar si pentru functia sexuala, adica uretra. Deci orice infectie cu transmitere sexuala se transforma automat si in infectie urinara si invers. Important e ca exista o infectie sigur. Trebuie sa mergi neaparat la un medic urolog sau la medicul de familie pentru a afla cum sa te tratezi. Fii atent ca fara prezervativ vei transmite infectia mai departe sua  poti sa te supra infectezi cu alti microbi.
Mergi neaparat la medic!

Mult noroc si fii intelept si precaut cu sanatatea ta!

TotalDoc
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.